Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Arjard (Sos thailandez de castravete)
Rețetă tradițională din Thailanda
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/4 cana apa calda, 1/4 cana zahar, 2 linguri otet de orez, 1/2 lingurita sare, 1 castravete verde curatat de coaja, 1/2 cana alune prajite si maruntite, 2 cepe rosii mici feliate foarte subtire, 1 lingura frunze de coriandru tocate, 1 ardei iute tocat (se potriveste iuteala inlaturand o parte din seminte).

Mod de preparare: Se amesteca apa calda si zaharul pana ce aceste din urma se dizolva. Se adauga otetul si sarea pentru a echilibra aromele.
Se taie castravetele in patru, pe lungime, apoi se feliaza subtire fiecare bucata. Se aduna intr-un vas castrevetele, alunele si ceapa. Se toarna peste ele amestecul de zahar cu otet si se presara frunzele de coriandru si ardeiul iute. Se amesteca si se lasa 30 de minute ca sa se amestece aromele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.