Avocado cu creveți
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 3-4 fructe avocado coapte, 250 g creveti decorticati, o legatura ceapa verde, sos cocktail maioneza, sare, piper, zeama lamiie, marar.
Mod de preparare: Se taie fiecare avocado in doua pe lungime, se scoate fructul si cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul. Crevetii decorticati se fierb sau se incalzesc la microunde, depinde de felul in care arata, si se lasa sa se raceasca. Ceapa se taie marunt, se amesteca bine cu miezul de avocado, putina maioneza, sos cocktail (special pentru fructe de mare), sare, piper si la sfirsit se incorporeaza crevetii. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de avocado si se orneaza cu sos coacktail si putin marar.
Se poate servi cu piine prajita si vin alb frapat.
|