Baghetă cu ciuperci
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă
Porții: 4
Ingrediente: 1 ceapă, 2 linguri ulei, 350 g carne tocată în amestec, 2 cuburi brânză topită cu ciuperci, 3 linguri ketchup, 100 g ciuperci, sare, piper, 1/2 castravete crud, 50 g cașcaval, 2 pâinici baghetă.
Mod de preparare: Ceapa se curăță și se toacă mărunt. Se pune la călit în ulei încins, se adaugă carnea și se prăjește bine, amestecind încontinuu. Se adaugă apoi brânza topită, ketchup-ul și ciupercile tocate foarte subțire. Castravetele se taie feliuțe. Pâinicile se taie în două pe lungime. Se așează cu partea tăiată în sus, în tava unsă cu puțin unt. Se pun deasupra câteva feliuțe de castravete, apoi umplutura de carne. Se rade cașcaval și se coc 10 min.
Se servesc calde sau reci.
|