Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Berbec cu praz și măsline

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 750 g carne de berbec, 1 kg praz, 150 ml ulei, 250 g măsline, 50 g bulion de tomate, 100 g lămâie, piper, sare.

Mod de preparare: Carnea se curăță de pielițe, se taie bucăți de 30-40 g, se sărează, se prăjește în ulei și se scoate pe un platou. În uleiul rămas, se călește prazul tocat mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă și se lasă să fiarbă circa 30 minute.

Măslinele se opăresc și se țin în apă fierbinte circa o oră, apoi se scurg și se pun în sos împreună cu carnea. Se potrivește gustul cu sare și piper, se așează pe deasupra felii de lămâie și se dă vasul la cuptor timp de 20-25 min.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.