Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Bezele cu migdale
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 200 g știfturi de migdale, 250 g zahăr tos, 3 albușuri, 1 vîrf de cuțit sare, 2 plicuri zahăr vanilat, 100 g ciocolată amăruie, 2 linguri zahăr pudră sau cacao.

Mod de preparare: Se prăjesc știfturile de migdale împreună cu 50 g de zahăr tos pînă ce se rumenesc și se lasă să se răcească.
Se bat albușurile spumă împreună cu restul de zahăr tos și cu zahărul vanilat (turnat în ploaie), pînă ce se topește complet zahărul.
Se rupe ciocolata bucățele și se încorporează în spuma de albuș, împreună cu migdalele prăjite.
Se ia cîte o linguriță de compozitie, se pune pe tava de la aragaz, se dau bezelele la cuptor și se coc 25 min. la 140 grade C.
Se scot din cuptor și se pudrează cu zahăr farin sau cu cacao.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.