Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Biftec corsican
Rețetă tradițională din Franța

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 6 felii de mușchi de vită, ulei, oțet, sare, usturoi, verdeață, muștar.

Mod de preparare: Se spală carnea, se șterge cu un prosop și se taie felii, care se ung cu puțin ulei și putin muștar, se așează unele peste altele și se lasă la rece o oră. Apoi se prăjesc în ulei încins pe fiecare parte. Se scot și se lasă pe o farfurie, la cald.
În uleiul în care s-a prăjit carnea, se pune oțetul și se amestecă, apoi se adaugă usturoi după gust, o lingură de pătrunjel verde tocat, se fierbe cîteva minute, după care se răstoarnă sosul peste biftecuri.
Se servesc calde, cu garnitură de legume.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.