Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Biscuiți cu gorgonzola
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g unt, 120 g gorgonzola, 90 g faina, 75 g alune pinje sau nuci.

Mod de preparare: Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca.
Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte.
Se pune cuptorul la 175 grade C. Se taie din aluat felii de 0,5 cm cu un cutit bine ascutit. Se coc in mijlocul cuptorului cam 10-12 min.
Gorgonzola se poate inlocui cu o alta brinza / cascaval iute, condimentat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.