Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Blanchetă de pasăre cu orez
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 150 g unt, 75 g faina, 300 g orez, o lamiie sau sare de lamiie, sare.

Mod de preparare: Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu sare. Luati spuma si adaugati zarzavatul de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un platou si, in alt vas, strecurati supa. Din 75 g unt, faina si supa, pregatiti un sos alb, fierbeti-l 10 minute si treceti-l prin strecuratoare. In untul ramas caliti orezul, stingeti cu putina apa, puneti 1 litru de supa si dati vasul la cuptor sa fiarba incet.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.