Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de găină
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: O gaina mica de 1 kg, 1 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 1 buc. patrunjel, 1 buc. ceapa, 2-3 buc. rosii, 1 lingura orez, 1,5 litri apa, 1 litru bors, 4 linguri smintina, 2 buc. oua, cite o legatura mica de leustean, patrunjel si marar, sare.

Mod de preparare: Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe razatoarea mare, pastirnacul si patrunjelul taiati subtire, ceapa taiata marunt. Cind gaina este fiarta pe jumatate, se adauga o lingura de orez si rosiile curatate de coaja si taiate bucatele. Dupa ce a fiert, se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel si marar taiate marunt. Inainte de a se servi, se drege cu doua galbenusuri si smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.