Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de gulii
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg zarzavat de supa, 1/4 kg gulii, 1/2 l bors, 100 g paste fainoase, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sint fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se lasa sa se raceasca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.