Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de iepure

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smintina, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean.

Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sint fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smintina amestecata cu faina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.