Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de salată cu kaizer

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 salate, 300 g kaizer, 4 oua, 2 morcovi, 3 cartofi, 2 ardei kapia, patrunjel, fidea, sare, piper, boia, smintina, bors.

Mod de preparare: Se pune la fiert zarzavatul; cand acesta este aproape fiert, se pune si salata tocata. Separat intr-o tigaie mai mare se face o omleta cu kaiserul taiat marunt. Aceasta se taie in bucati si se adauga in oala cu ciorba. Se lasa sa fiarba 5-7 min. pentru a se aroma intreaga ciorba, se condimenteaza, se adauga borsul si se ia de pe foc dupa inca 3 min.
Se serveste cald, cu o lingura de smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.