Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de sfeclă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 10

Ingrediente: 1,5 kg sfecla, 400 g cartofi, 100 g morcovi, 200 g ceapa, 3 oua, 150 g smintina, 1 legatura verdeata, sare dupa gust, 2 l apa, 1,5 l bors.

Mod de preparare: Sfecla se curata, se spala, se taie felii subtiri ca taieteii, si se pune la fiert în apa cu sare. Pe la jumatatea fierberii se adauga morcovii si ceapa, curatate, spalate si taiate marunt, cartofii curatati si taiați felii subtiri. Cind toate componentele au fiert, se adauga borsul care a fost fiert separat si strecurat, continuindu-se fierberea inca 10-15 minute. Se drege cu galbenusurile si cu smîntîna frecata, compozitie care se adauga la sfirsitul fierberii. Se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu leustean si patrunjel taiat marunt. Pentru a-i da o culoare frumoasa, rosie, se poate opri putina sfecla cruda taiata, peste care se toarna o cescuta de apa clocotita, se lasa pina se înroșește lichidul care se adauga in oala cu bors, cind este gata. Sfecla prin fierbere isi schimba culoarea.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.