Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de vită cu perișoare, dres cu smântână

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 l apa, 1/2 l bors, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa, sare, verdeata.
Perisoare: 1/2 kg carne vaca, 1 lingura orez, 1 ou, 1 ceapa prajita cu 1/2 lingura untura, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga borsul fiert separat, sarea, verdeata si rosiile fierte si strecurate. Se lasa sa fiarba citeva minute si se adauga perisoarele preparate din carnea tocata amestecata cu sarea, piperul, oul, ceapa prajita si orezul. Se lasa sa fiarba perisoarele.
Se poate servi dreasa cu cite o lingura de smintina in fiecare farfurie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.