Brociolone
Rețetă tradițională din Italia
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: medie
Ingrediente: Sos: un morcov, o ceapa, o radacina telina, o telina, frunze de dafin, oregano, 300 grame rosii, are, piper, ulei.
Umplutura: 100 grame firmituri piine, o lingurita patrunjel tocat, un catel usturoi tocat, jumatate lingurita oregano, o lingurita brinza rasa, o lingurita parmezan, 2 oua, fierte tari, ulei, sare, piper.
Servire: carne de vita, ulei.
Mod de preparare: Sosul: Se calesc in uleimorcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.
Umplutura: Se amesteca ingrediewntele cu mina, intr-un vas
Carnea: Se ia o bucata de carne taiata fin si se presara cu umplutura. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se pune carnea pe foc, intr-un vas cu ulei. Se adauga sosul si se lasa pe foc o ora.
|