Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Bucatini alla matriciana
Rețetă tradițională din Italia

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 lingure ulei de masline, 200 g kaizer taiat bucati, 1 ceapa mica, 500 g bulion, sare, piper negru, 320 g bucatini (spaghete).

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mic. se adauga kaizerul si se lasa la rumenit cateva secunde, apoi se da de pe foc si se prajeste ceapa tocata marunt. Se adauga bulionul si se lasa pe foc cca 15 min. Se pune kaizerul in sucul de rosii obtinut si se coace pentru alte 10 min. Se sareaza si se pune piper dupa gust. Se fierbe pasta si se amesteca cu sucul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.