Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de andive cu ciuperci
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 andive mari, sucul unei lamai, o ceapa mica, 2 linguri de untdelemn, 500 g ciuperci, o legatura de patrunjel verde, grasime pentru uns forma, 200 g smantana groasa, 2 oua, 50 g cascaval ras, sare, piper negru macinat, un varf de cutit de nucsoara rasa.

Mod de preparare: Se spala andivele, se taie in doua pe lung si li se scoate tulpina lemnoasa inferioara. Se fierb acoperit, 10 minute, in apa cu doua linguri de suc de lamaie.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in untdelemn incins. Se spala ciupercile, se taie in feliute si se calesc impreuna cu ceapa pana cand se evapora tot lichidul.
Intre timp, se spala patrunjelul si se toaca marunt.
Se unge un vas de Jena si se aseaza in el andivele bine scurse de apa, cu fata in jos. Se amesteca ouale cu smantana, ciupercile calite si cascavalul ras. Se sareaza si se pipereaza puternic, se adauga praful de nucsoara. Se intinde compozitia uniform peste andive si se coace in cuptorul incins dinainte, vreme de 20 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.