Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de dovleac cu nucă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g dovleac, 4 ouă, 4 linguri zahăr, 150 g nucă măcinată, 50 g unt, 1 plic zahăr vanilat, scorțișoară.

Mod de preparare: Cureți dovleacul, îl dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, îl călești în unt cu scorțișoară după gust și după ce s-a înmuiat îl dai deoparte. Bați albușurile spumă cu zahărul, apoi încorporezi treptat nuca măcinată, gălbenușurile, vanilia și la sfârșit dovleacul călit. Răstorni compoziția într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmet și dai budinca la cuptor pentru 20-30 de minute.
Se poate servi ornată cu un moț de frișcă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.