Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de macaroane cu brânză de oaie
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 250 g macaroane, 3 linguri brânză de oaie, 2 linguri unt, 3 ouă, puțin pesmet.

Mod de preparare: Se fierb macaroanele în apă sărată, se strecoară, se spală cu apă rece și se lasă să se scurgă.

Se bat ouăle spumă, se adaugă brânza, se amestecă cu macaroanele și cu untul topit.

Se unge o tavă cu unt, se presară cu pesmet, se așează macaroanele și se coace până se rumenește. Se răstoarnă, se taie pătrate și se servește fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.