Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de pește cu busuioc și roșii
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg roșii, 4 căței de usturoi, 600 g file pește (cod), 400 g ton, 6 ouă, 5-6 frunze de busuioc, sare, piper, ulei de măsline.

Mod de preparare: Roșiile se țin 1 minut în apă clocotită pentru a îndepărta cu ușurință pielița, se taie în cubulețe și se călesc în 1/2 pahar ulei măsline, se adaugă usturoiul ras sau mărunțit. Se lasă la foc mic pînă cînd scade și nu mai este sos. Codul se frige pe grătar, pe ambele părți, se mărunțește și se mixează împreună cu tonul, pînă se formează o pastă. Se adaugă în sosul de roșii. Se adauga apoi ouăle bătute și busuiocul tocat mărunt. Se varsă totul într-un vas de tip Jena și se ține 40 minute la bain-marie.
Se lasă să se răcească înainte de servire.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.