Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de pește cu smântână și cașcaval
Rețetă semi-vegetariană

Ingrediente: 1 kg peste, 3 oua, 3 linguri smintina, 3 linguri cascaval ras, 1 lingura faina, 75 g unt, sare, piper

Mod de preparare: Se unge bine o cratita. Se toarna ouale intregi, batute ca pentru jumari, cu sare si piper. Se acopera cu bucatelele de peste fierte si curatite de oase si pielita. Se toarna smintina amestecata cu faina si cascavalul ras. Se pune deasupra restul de unt taiat bucatele mici si se rumeneste la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.