Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de tăiței (fidea) cu brânză de vacă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 250 g fidea, 200 g brînză de vacă, 2 ouă, zahăr, 50 g stafide, 2 linguri cu smîntînă, 2 linguri cu unt, coajă de lămîie, vanilie.

Mod de preparare: Se fierbe fideaua. Se strecoară, se limpezește cu apă rece. Brînza de vacă se amestecă cu oul bătut, zahăr, mirodenii, smîntînă și apoi cu fideaua fiartă. Se unge o formă cu unt, se pune compoziția, se toarnă deasupra ou bătut și se dă la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.