Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Bulion de ardei
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 20

Ingrediente: 20 ardei roșii dulci, 2 kg roșii, sare.

Mod de preparare: Alegem ardei rosii, dulci, bine copti. Ii spalam, le scoatem codita si-i curatam de seminte. Dam ardeii printr-o masina cu sita deasa. Pe urma ii punem într-o cratita la foc, adaugam sare, dupa gust, si un pahar cu apa. Bulionul de ardei se scade (la fel ca bulionul de rosii). Fierbem bine bulionul de ardei, apoi îl punem în sticle.
Cui îi place mâncarea picanta, poate adauga si ardei iuti. Se pastreaza la rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.