Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cacao cu cafea și lichior de ouă
Rețetă tradițională din Austria
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g ciocolată cu lapte, 600 ml lapte, 3 lingurițe pline de cafea măcinată, 150 g frișcă, 1 linguriță zahăr vanilat, 12 linguri lichior de ouă, fulgi de ciocolată.

Mod de preparare: Ciocolata se taie mărunt. Laptele și cafeaua se încălzesc, se adaugă ciocolata și se lasă să se topească, amestecând. Se bate frișca cu zahărul vanilat. Se amestecă cacaua cu 8 linguri de lichior și se toarnă în cești. Se pune deasupra frișca, iar peste frișcă, câte 1 lingură de lichior. Se servește presărată cu fulgi de ciocolată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.