Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cafea ungurească
Rețetă tradițională din Ungaria
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 lingurițe cafea, cîteva picături de extract de migdale, 2 ouă, 2 linguri zahăr, 4 linguri frișcă, 1 ceașcă frișcă preîndulcită, 1/4 sticlă apă tonică.

Mod de preparare: Prepara un ibric de cafea neagra, foarte tare si adauga cateva picaturi de extract de migdala. Amesteca si toarna compozitia intr-un vas la fiert. In momentul fierberii, adauga doua oua batute bine cu doua linguri de zahar si patru linguri de frisca. Fierbe pana cand glazura se lipestea de spatele lingurii si dupa ce se raceste, mai adauga o ceasca de frisca preindulcita. Toarna apa tonica foarte rece si o cana de gheata pisata.
Se serveste in pahare inalte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.