Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cârnăciori mexicani
Rețetă tradițională din Mexic

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 cârnăciori, 2 linguri ulei, 1 lingură ceapă rasă, 1 cutie mică de pastă de roșii, sare, piper măcinat, 1 foaie de dafin, zahăr.

Mod de preparare: Se curăță pielița de pe cârnăciori și prăjesc în ulei. Se scot din tigaie și se așează unul lângă altul pe o tavă fierbinte.

Se prăjește ceapa în uleiul rămas, se adaugă pasta de roșii, apă în cantitate dublă față de pastă, se condimentează și se fierbe câteva minute, apoi se toarnă peste cârnăciori.

Se servesc cu garnitură de piure de cartofi și pătrunjel verde tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.