Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cârnați de porc cu sos de vin

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g cirnati, 1 pahar de vin alb, 50 g unt, nucsoara, 1 kg cartofi, patrunjel verde, sare.

Mod de preparare: Se fierb 5 minute cirnatii cu 1 ceasca de apa clocotita. Se arunca apa si se inlocuieste cu vin. Se adauga nucsoara cit o boaba de piper si untul. Se acopera si se fierb la foc potrivit 15 minute.
Se servesc cu cartofi fierti in apa cu sare si apoi presarati cu verdeata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.