Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cârnați oltenești cu sos de roșii

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 cârnați oltenești, 300 g carne de porc, 5 roșii, 1 kg broccoli, 1 lingură pastă de tomate, 3 căței de usturoi, 2 ardei grași, 1 ceapă, ulei de floarea-soarelui, sare, mărar, cartofi.

Mod de preparare: Broccoli se rup în buchețele, se spală și se pun la fiert în apă cu sare. Se scot din apă și se așează într-o strecurătoare.

Cârnații se taie în bucăți mai mici și se pun într-un castron. Carnea de porc se taie în cuburi și se prăjește într-o cratiță cu ulei de floarea-soarelui.

Se adaugă și cârnații, se prăjesc câteva minute, apoi se scoate totul și se pune într-un castron.

În cratiță, se pune ceapa, usturoiul și ardeiul tocați mărunt, se adaugă roșiile tăiate în cubulețe și pasta de tomate.

Se fierbe timp de 10 min. la foc iute, se adaugă carnea și cârnații și se lasă să mai fiarbă timp de 20 de minute.

Dacă este nevoie, se adaugă un pahar de apă. Se presară mărar tocat și se servește alături de buchețelele de broccoli.

La sos, se mai pot adăuga și felii de cartofi fierți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.