Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Carne cu busuioc

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne de porc sau vita, piper, sare, o lingura de busuioc macinat, 1/2 litri bulion, 250 ml vin alb sec, ulei.

Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pina se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul peset ea. Se opareste la foc redus. Cind carnea este aproape gata (trei sferturi) se adaga o lingura de busuioc si apoi bulionul, se continua sa se firba pina carnea va fi gata.
Se serveste cu cartofi natur.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.