Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Carne de porc cu varză (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg varză verde, 500 g carne de porc, 1 ceapă, bulion de roșii, verdeață (mărar), 200 g smîntînă.

Mod de preparare: Se spală carnea, se taie porții. Se opărește varza, se scoate și se lasă la răcit, se taie fideluță. Într-o tavă de cuptor, se pune un rînd de varză tăiată, se adaugă ceapa verde tăiată rondele, cu tot cu codițe, se adaugă carnea, se pune puțin bulion și se repetă straturile, peste care am pus și verdeața tăiată mărunt. Se acoperă compoziția cu bulion, verdeață, ulei și puțină apă și se dă la cuptor.
Se servește cu smîntînă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.