Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi călugărești
Rețetă tradițională din România
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: Cartofi cu coaja roșie, varză acră, ceapă roșie, ulei.

Mod de preparare: Se aleg cartofi cu coaja roșie, se spală bine și se pun într-o tavă în cuptorul bine încins.

Până se coc cartofii, se pregătește o salată din varză acră tăiată mărunt, ceapă roșie și ulei.

După ce cartofii s-au copt, se scot într-un castron și se acoperă cu un prosop mai gros, pentru a se păstra calzi.

Fiecare mesean își ia cartofii necesari în farfuria lui, îi taie în două, îi unge cu ulei, îi sărează și îi servește cu salata de mai sus.

Cine dorește, poate să bea și câte un pahar de zeamă de varză acră (moare).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.