Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi cu ciuperci și brânză la tigaie
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi, 600 g ciuperci, 150 g branza telemea, 1 legatura patrunjel verde, 30 g unt topit, sare, piper, circa 1 lingurita maghiran uscat.

Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata si se taie stifturi. Ciupercile spalate si zvantate bine se curata si se taie felii subtiri. Patrunjelul spalat si zvantat se toaca marunt.
Se incing 20 g de unt intr-o tigaie mare si se prajesc cartofii circa 15-20 de minute, intorcandu-i mereu. Se sareaza, se pipereaza, se presara peste ei maghiranul, apoi se scot din tigaie. In untul ramas, se prajesc si ciupercile, aproximativ 4 minute. Se amesteca cu cartofii, patrunjelul tocat si branza sfaramata (sau rasa) si se serveste cald.
Daca branza e sarata, folositi sarea cu economie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.