Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi cu conopidă și iaurt
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 conopida mica, 800 g cartofi (nesfaramiciosi), 1 ardei iute rosu, 20 g unt topit, sare, 3/4 l concentrat de zeama de legume (Knorr + apa), 1/2 varf de cutit sofran, 1/2 lingurita curry, 1/2 legatura menta, 2 borcane iaurt gros (a 150 g).

Mod de preparare: Se spala conopida si se rupe buchetele. Cartofii curatati de coaja se taie bucati, iar ardeiul iute fara nervuri si seminte se taie fasii subtiri. Se incinge untul intr-o cratita si se prajesc usor cartofii, impreuna cu fasiile de ardei iute, amestecand intruna. Se adauga sarea, sofranul, curry-ul si se toarna deasupra zeama de zarzavat. Se incorporeaza buchetelele de conopida, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 15 minute.
Se presara cu frunzulite de menta si se serveste cu iaurtul batut putin ca sa fie cremos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.