Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi umpluți cu spanac
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g spanac, 800 g cartofi (nefainosi), sare, 1 ceapa, 40 g seminte de floarea-soarelui, 1 lingura unt, 200 g branza de burduf, piper, 150 g cascaval, unt pentru forma.

Mod de preparare: Se fierbe spanacul cateva minute in apa clocotita, se scurge, se lasa sa se raceasca, se stoarce si se toaca mai mare. Cartofii spalati bine se fierb 20 de minute in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, iar semintele de floarea-soarelui se prajesc intr-o tigaie fara grasime, se scot si se pun deoparte. Se incinge untul si se caleste putin ceapa, apoi se adauga spanacul care se dunstuieste (cu capac) circa 3 minute si la urma se incorporeaza branza sfaramata si semintele de floarea-soarelui. Se gusta de sare si piper. Cartofii curatati de coaja se taie in doua (pe lung) si se scobesc cu o lingurita, lasandu-li-se o margine ingusta. Miezul de cartofi se adauga la compozitia de spanac, se gusta de sare si apoi se umplu cu ea cartofii. Se aseaza intr-o forma unsa cu unt, se presara cu cascavalul ras si se baga la cuptorul incins la 200 grade C. Se lasa sa se rumeneasca circa 20 de minute, se scot si se servesc fierbinti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.