Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cașcaval la capac (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g cașcaval, 2 linguri unt.

Mod de preparare: Cașcavalul tăiat pătrate, de mărimea unei bucăți de zahăr cubic, se pune odată cu untul într-un vas care rezistă la foc, acoperit cu capac. Se dă la foc iute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.