Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cașcaval pane în făină și pesmet
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 12 felii cascaval, 1-2 ouă, 2 linguri grăsime, 1 lingura făină, pesmet.

Mod de preparare: Cașcavalul, tăiat felii de grosimea unui deget, se dă prin făină, ou, pesmet și iarăși ou. Se prăjește în grăsime încinsă.

Se poate face și dintr-o compoziție groasă din ou bătut cu făină și puțin lapte.

Se servește imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.