Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chec cu ciocolată și fructe uscate
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Porții: 8

Ingrediente: 60 g cacao pudra, 200 g unt + 20 g pentru uns tava, 200 g zahar, 4 oua, 200 g faina + 10 g pentru tava, 5 g praf de copt, o bucatica de coaja de portocala glasata, o bucatica de coaja de lamaie glasata, cateva fructe uscate (caisa, piersica, para), 100 ml lichior de portocale, 1 varf de cutit sare.

Mod de preparare: Taiati cubulete cojile glasate si fructele uscate, puneti-le intr-o farfurie adanca, stropiti-le cu lichior si lasati-le sa se macereze.
Incingeti cuptorul la 210 grade C.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si praful de cacao.
Frecati cu mixerul untul si zaharul, pana ce obtineti o crema spumoasa, adaugati ouale, unul cate unul, si la sfarsit, faina cu cacao si praf de copt. Amestecati-le bine si dupa ce aluatul a devenit neted, incorporati fructele taiate cubulete si amestecati din nou.
Ungeti cu unt si infainati o tava de chec lunga de 25 cm. Turnati in ea compozitia (se umple cam 2/3, pentru ca aluatul creste) si dati-o 35 de minute la cuptorul incins.
Cand s-a copt, lasati checul sa se odihneasca 5 minute, scoateti-l din tava si serviti-l dupa ce s-a racit, ajungand la temperatura camerei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.