Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifle umplute cu ciuperci
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 chifle, 1/2 kg ciuperci, 50 g unt, 1/2 ceasca lapte, verdeata, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdeata, sare si piper. Se stropesc chiflele cu lapte si se dau la cuptor potrivit, cu 10 minute inainte de a le servi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.