Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chiftele spaniole
Rețetă tradițională din Spania

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g carne tocată, sos de roșii italian, 3 cepe, puțină făină, ulei pentru prăjit.

Mod de preparare: Se face un amestec obișnuit din tocătură, se prepară chiftele de mărime medie și se rumenesc bine în ulei încins.
Se toarnă sos de roșii, iar deasupra se presară rondele de ceapă, tăvălite prin făină și rumenite în ulei încins.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.