Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe la cuptor cu sos de ciuperci

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Chifteluțe: 600 g carne tocată de vită, 2-3 felii de pâine, 2 ouă, 1 legătură verdeață, sare, piper.
Sos: 200 g ciuperci, 2 cepe, 2-3 lingurițe ulei, 2-3 linguri pastă de tomate, verdeață.

Mod de preparare: Amesteci carnea tocată cu feliile de pâine înmuiate în apă și presate bine, verdeața tocată și ouăle bătute. Potrivești de sare și piper, amesteci compoziția, apoi formezi chifteluțe pe care le așezi într-o tavă unsă cu ulei și le dai la cuptorul încins pentru 10 minute. În acest timp, pregătești sosul: Tai ceapa fin, o călești în 2-3 linguri ulei, adaugi ciupercile tocate și le lași pe foc până scade zeama. Pui pasta de roșii și o ceașcă de apă și lași să mai fiarbă pe foc mic încă 10 minute. Torni apoi sosul peste chifteluțele puțin coapte și le mai dai la cuptor pentru încă 20-25 de minute. Când sunt gata, presari puțină verdeață.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.