Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chipsuri de dovleac
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g dovleac, sare, piper, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja si se taie fasii foarte subtiri. Se incinge uleiul (cat sa le acopere) intr-o cratita potrivita si se prajesc fasiile de dovleac, pe rand, pana ce se rumenesc frumos si devin crocante. Se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta, se sareaza, se pipereaza si se servesc fierbinti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.