Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă acră de carne

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui, 1-2 cepe, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, patrunjel verde, zeama de lamiie sau otet, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smintina si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecind bine. Se presara cu patrunjel tocat fin. Se acreste cu zeama de lamiie sau otet, dupa gust.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.