Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de bucățele

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300-400 g carne, un morcov, un pătrunjel, 200 g țelină, o ceapă, 2 cartofi, 200 g conopidă, sare de lămîie, un gălbenuș, 100 ml smîntînă, ulei, sare.

Mod de preparare: Carnea, tăiată în bucățele, se pune la fiert în 2 l de apă, împreună cu o linguriță rasă de sare, lăsîndu-se să fiarbă circa 1 oră. Zarzavatul și ceapa rase se călesc 2 min în 2-3 linguri de ulei, apoi se adaugă în supă. Cînd toate sînt fierte, se pun cartofii tăiați în cubulețe și conopida desfacută în bucățele și se fierb în continuare 15-20 min, ca să se înmoaie toate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.