Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de fasole uscată
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g fasole uscata, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel, 2 cepe, cimbru, patrunjel verde, sare.

Mod de preparare: Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece. A doua zi se pune la fiert in alta apa rece. Cind da primul clocot, se schimba apa inlocuindu-se cu alta fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt. In momentul cind fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat in fire subtiri. Sarea se adauga numai dupa ce a plesnit pielita fasolei. In timpul verii, se adauga felii de rosii si de ardei.
Se serveste cu patrunjel verde sau marar verde tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.