Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de fasole verde și legume (I)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 l apa, 500-600 g fasole verde, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa, 4-5 rosii, 1 ardei gras, 1 lingura orez, 100 g smintina, sare, piper, leustean, verdeata.

Mod de preparare: Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cind zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate.
Se serveste cu smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.