Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de legume cu varză și fasole boabe
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1 conservă de fasole boabă albă, 6 roșii, 1/4 varză albă, 1 morcov, 2 cartofi, 200 g fasole verde, 2 ardei capia, 1/2 țelină, 2 cepe, 2 căței de usturoi, 4 linguri ulei de măsline, sare, piper, pătrunjel, mălai.

Mod de preparare: Varza albă se spală, se toacă fideluță, se presară o linguriță de sare și se amestecă foarte bine. Morcovul și țelina se curăță de coajă, se spală și se taie în cubulețe.
Fasolea verde se spală, se taie în bucăți mai mici și se pune într-un castron. Cepele se curăță de foi, se spală și se taie peștișori.
Se pune o oală cu patru litri de apă la fiert și, cînd a început să fiarbă, se pun legumele tăiate.
Se condimentează cu sare și piper și, cînd legumele sînt pe jumătate fierte, se adaugă fasolea verde, ardeii capia și roșiile tăiate în cuburi sau în felii subțiri, cartofii tăiați în cuburi și uleiul.
Cu zece minute înainte de a opri focul, se adaugă fasolea boabe din conservă și usturoiul întreg.
Se presară pătrunjel tocat și se oprește focul. Se servește imediat sau se lasă 15 minute să se răcească.
Se servește alături de mamaliguță caldă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.