Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de legume cu zer de oaie
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 2 roșii, 2 morcovi, 1 legătură mărar, 1 legătură pătrunjel, 1 legătură leuștean, 1 legătură lobodă, 1 legătură frunze de sfeclă roșie, 2 ardei grași, 6 ouă, 2 cepe roșii, sare, piper, 2 căței de usturoi, 1 cubuleț de unt, 1,5 l zer de oaie.

Mod de preparare: Cureți cartofii și morcovii și-i tai cubulețe, ceapa o tai rondele, toci verdeața, tai ardeii, cureți și toci mărunt cățeii de usturoi, roșiile le cureți de pielițe și le tai bucăți. Pui la încins untul, apoi adaugi ceapa pe care o lași puțin să se înmoaie, adaugi apoi roșiile, usturoiul și morcovul cu o ceșcuță de apă și lași să dea un clocot. Separat, pui la fiert ouăle. După ce a dat un clocot, adaugi restul legumelor, sare și piper și le lași pe toate la fiert aproximativ 40 de minute. Între timp decojești ouăle fierte, strecori zerul și le adaugi pe toate în oală, după ce au fiert legumele. Potrivești de sare, apoi mai lași puțin pe foc.
Când servești, pui în farfurie un ou, apoi restul ciorbiței, garnistă cu puțin pătrunjel verde tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.