Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de oase de porc cu tarhon

Timp de preparare: 1 h 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 200 g oase de porc, 100 g morcovi, 40 g ceapă, 60 g albitură, 60 g țelină, 30 g orez, 10 ml oțet, sare, tarhon.

Mod de preparare: Se spală oasele, se sparg și se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează, apoi se adaugă legumele, curățate, spălate și tăiate fideluță sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adaugă orezul, fiert separat. Când a fiert bine, se adaugă oțetul și tarhonul, tăiat mai mare și opărit. Se mai dau 2-3 clocote.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.