Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne pasare, 150 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 g telina, 150 g ceapa, 100 g ulei, 200 g faina, 2 oua, 150 g lamaie, 200 g smantana, o legatura patrunjel verde, o legatura leustean verde.

Mod de preparare: Carnea de pasare se portioneaza se pune la fiert in apa cu sare, spumuindu-e cand este nevoie. Dupa cca 45 de minute se adauga zarzavatul taiat rondele. Ceapa se toaca, se caleste in ulei si se adauga la ciorba.
Din faina, ou, apa se face o coca din care se se prepara tocmagii, care se fierb in ciorba. Cand carnea este fiarta se adauga zeama de lamaie, smantana si se mai da un clocot.
La servire se presara verdeata tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.