Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de perișoare (II)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne tocata, 1-2 cepe, 2 ardei grasi, 2-3 rosii, 1 morcov, 1/2 telina, 2 felii paine, 2 linguri gris, 1 ou, 1 legatura patrunjel, 2 lingurite delikat, tarhon, coriandru, o lingurita pasta de tomate, sare de lamaie, sare.

Mod de preparare: Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, grisul, ceapa tocata marunt, oul, tarhon, coriandrul pisat, pasta de tomate si delikatul. Se modeleaza perisoarele si se da usor drumul in ciorba care a dat in clocot. Se mai lasa sa fiarba 30 min. si se potriveste de sare. Inainte de a lua ciorba de pe foc se presara patrunjel tocat si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.